U bent hier:
> Onze aanpak
Het persoonlijke contact met de opdrachtgever staat bij ons voorop.
Hoe beter we de identiteit van de opdrachtgever begrijpen, des te beter kunnen we adviseren. Daarom trekken we ruim de tijd uit om samen met de opdrachtgever zijn wensen en ideeën te inventariseren. Dit vertalen wij naar een indelings- en inrichtingsplan, gevisualiseerd door duidelijke plattegronden, sfeerbeelden en 3D-impressies. Ons ontwerp is nooit standaard maar ‘out of the box’ en creatief. Natuurlijk houden we hierbij in de gaten dat het praktisch uitvoerbaar en binnen budget blijft.

Door onze compacte organisatie hebben we korte communicatielijnen, eigen ontwerp- en productie expertise. Aan de hand van concrete afspraken worden ontwerp, productie en uitvoering per projectonderdeel berekend.

We werken pragmatisch en bij voorkeur onder eigen regie, met één aanspreekpunt en een intensieve samenwerking met de opdrachtgever, zo nodig innovatief meedenken met alternatieven om zo het ontwerp en budget te waarborgen. Dit garandeert een optimale communicatie en afstemming met aannemers en toeleveranciers van bijvoorbeeld meubilair, stoffering, verlichting en wanden.
Dit voor uiteenlopende projecten zoals, zorginstellingen, kantoren, detailhandel, horeca en particulieren.
 Patricia van der Beek van de Zonnehuisgroep Amstelland, opdrachtgever voor projecten De Kom, Het Zonnehof Bovenkerk, ‘t Reijgersbosch en De Luwte:
“Net als voor eerdere projecten voor Zonnehuisgroep Amstelland, is het Via Vorm ook dit keer weer gelukt om voor appartementen complex De Kom in Mijdrecht tot een prachtig eindresultaat te komen.
Wederom een fijne samenwerking.”

 Saskia Oostdijck- van Gorp, Manager Facilities, Administration & Facilities, RIPE NCC:
“Sinds 2004 heeft Via Vorm meerdere afdelingen in ons kantoorgebouw aan het Singel heringericht.
De combinatie van vakkundig advies, professionaliteit, enthousiasme en persoonlijke benadering van Nicolien en haar team maakt van iedere renovatie steeds opnieuw een succes.”